bij de koffie

Een kopje koffie van Coffee Fresh presenteer je natuurlijk compleet met melk, suiker en iets lekkers. Coffee Fresh biedt een aantal producten voor een verzorgde en complete uitstraling van het kopje koffie.

Coffee Fresh suikersticks, in handige verpakking

suiker

Suiker mag natuurlijk niet in de koffiehoek ontbreken. De fijne kristallen in de Coffee Fresh suikersticks lossen razendsnel op en geven direct hun zoete smaak af. 

melkcups

Deze Coffee Fresh melkcups zijn ideaal voor koffiedrinkers die hun kopje koffie liever niet zwart drinken. Melk maakt je kopje koffie net wat milder, met een meer romige afdronk.
Coffee Fresh melkcups
Coffee Fresh creamersticks

creamer

Voor melk in de koffie heb je creamer nodig. Coffee Fresh creamer zorgt dat de koffie een gouden kleur en een heerlijke smaak krijgt. Creamer heeft als voordeel dat het lang houdbaar is zonder koeling. Met onze losse creamerstick bepaal je zelf hoeveel creamer je aan jouw zwarte koffie toevoegt.

roerstaafjes

De roerstaafjes van Coffee Fresh zijn handig voor iedere koffiehoek. Wij hebben verschillende soorten roerstaafjes in ons assortiment, gemaakt van bamboe of papier. Beide duurzaam en verpakt in handige dispensers. Deze roerstaafjes mogen dan ook niet ontbreken naar de koffiemachine. 
Coffee Fresh roerstaafjes
Coffee Fresh koekjes, lekker bij de koffie

koekjes

Om het kopje koffie of thee helemaal compleet te maken serveer je er natuurlijk een lekker koekje bij. Coffee Fresh heeft een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes.
fancybox loading gif