Close Future koffie recycle service

Dé duurzame oplossing voor koffiedik

Duurzaamheid begint bij jezelf

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Wij streven er naar om een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Wij geloven in de zogenaamde circulaire economie. Dat wil zeggen dat je producten en verpakkingen niet weggooit nadat je ze gebruikt hebt, maar op één of andere manier opnieuw gebruikt. In samenwerking met Coffee Based bieden we graag dé duurzame oplossing voor koffiedik via Close Future koffie recycle service.
Close Future koffie recycle service is dé duurzame oplossing voor koffiedik.
Hoe werkt het?

Wat is koffie recycle service?

Koffie Recycle Service (KRS) is er om er voor te zorgen dat je koffiedik niet langer de afvalbak in gaat, maar wordt ingezet als nieuwe grondstof. En het mooie is, je krijgt een deel van het koffiedik weer terug in de vorm van nieuwe producten. Kies zelf maar; ga je bijvoorbeeld voor zeepjes, plantenpotten of koffiekopjes van koffiedik? De KRS-webshop staat vol met producten waar je zelf uit kunt kiezen.

Voor wie is de koffie recycle service?

Close Future koffie recycle service is voor iedere organisatie die bonenkoffie schenkt en meer dan 600 kopjes koffie of 5 kilo koffiebonen per week gebruikt. Koffie recycle service is een aanvulling op je afvalverwerking, ongeacht wie de afvalophaler is van je andere afvalstromen. En koffie recycle service kan gemakkelijk geïntegreerd worden in je huidige koffiecontract.

Levenscyclus

van koffiedik

Levenscyclus van Close Future koffierecycling

Waarom kiezen voor Close Future koffie recycle service?

Koffievoorziening met een goed verhaal

Koffievoorziening met een goed verhaal

Koffie recycle service maakt je duurzame koffievoorziening helemaal af. Naast een energiezuinige koffieautomaat, gecertificeerde koffie en duurzame koffiebekers, maakt Close Future koffie recycle service de stappen richting een circulaire economie binnen je organisatie zichtbaar en concreet. Gewoonweg een goed verhaal.
Minder kilo’s afval

Minder kilo’s afval

Met Close Future koffie recycle service verzamel je koffiedik in een speciale inzamelbak. Doordat het koffiedik niet meer in de reguliere afvalbak verdwijnt kan dit jaarlijks minstens 150 kilo restafval schelen.
Versterkt een duurzaam imago

Versterkt een duurzaam imago

Door het gebruiken van onze Close Future koffie recycle service versterk je het duurzame imago van je organisatie. Met de keuze voor koffie recycle service (KRS) laat je zien dat duurzaamheid in je organisatie belangrijk is. De bijhorende certificaten helpen je dit verhaal uitdragen richting medewerkers, klanten en relaties.
Afval krijgt meerwaarde

Afval krijgt meerwaarde

Het opgehaalde koffiedik gaat naar verschillende koffiedik verwerkende partijen. Zij maken van dit koffiedik weer hoogwaardige, nieuwe producten zoals zeepjes, plantenpotten of koffiekopjes. Als er meer koffiedik is opgehaald dan zij kunnen verwerken, dan wordt de rest gebruikt voor energieopwekking door vergisting of de productie van pellets voor in pelletkachels.
Ondersteun de Coffee Fresh Foundation

Met de koffie recycle service ondersteun je de Coffee Fresh Foundation

Onze betrokkenheid levert een positieve bijdrage aan een duurzamere samenleving. Wij doneren voor elke kilo gerecycled koffiedik een bedrag aan de CF Foundation. Met de Coffee Fresh Foundation willen wij bijdragen aan een duurzamere wereld door het steunen van duurzame initiatieven en projecten.

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Met de Close Future koffie recycle service, de wijze van recyclen, het ontstaan van nieuwe producten en de steun aan de Coffee Fresh Foundation, maken wij een stap richting een duurzame toekomst!

Ontdek het zelf! Maak de circulaire economie in je organisatie zichtbaar en concreet door te kiezen voor Close Future koffie recycle service.
Close Future, the Coffee Fresh foundation

Coffee Based

Coffee Fresh is partner van Coffee Based en aanbieder van KRS. Coffee Based ziet kofffiedik als waardevolle grondstof en gebruikt het bij de productie van haar biobased producten, zoals notitieboeken, plantenpotten, koffiemachines en koffiekopjes. Omdat zij de grote koffiedrinkers van het land graag helpen om hun koffiedik op verantwoorde wijze in te zamelen en te verwerken, heeft Coffee Based in samenwerking met MAAS en SUEZ de Koffie Recycle Service (KRS) ontwikkeld.
Close Future, the Coffee Fresh foundation