in de automaat

Naast koffie biedt Coffee Fresh nog een aantal andere producten voor in de automaat.

topping

Voor de machines die koffievariaties met melk schenken is er de Coffee Fresh melktopping. Topping is een poeder gemaakt van melk, de topping wordt in de koffieautomaat gebruikt voor het maken van de romige schuimlaag voor je cappuccino of latte macchiato.
Coffee Fresh topping
Coffee Fresh creamer

creamer

Voor melk in de koffie heb je creamer nodig. Coffee Fresh creamer zorgt dat de koffie een gouden kleur en een heerlijke smaak krijgt. Creamer heeft als voordeel dat het lang houdbaar is zonder koeling. Onze creamer kan direct in de koffieautomaat, waardoor je tijdens het keuze proces al kan kiezen voor koffie met melk. Maar wij hebben ook losse creamersticks, zodat je het zelf aan jouw zwarte koffie kunt toevoegen.

cacao

Coffee Fresh cacaomix wordt gemaakt van de beste cacaobonen. Met keuze uit onze UTZ of Fairtrade cacaomix maak je eenvoudig een heerlijke warme chocolademelk. Lekker voor op een koude winterdag om bij op te warmen.
Coffee Fresh cacao
Coffee Fresh instant thee

thee

Onze rijke Coffee Fresh instant theemelange is geschikt voor in de koffieautomaat en is samengesteld uit fijne theesoorten. Deze theesoorten geven de melange een eigen karakter. De thee is zachtzoet van geur, heeft een milde smaak en is makkelijk drinkbaar. De Coffee Fresh freshbrew thee is gemaakt van fijne theebladeren en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in automaten. Deze thee is Fairtrade gecertificeerd.
fancybox loading gif