Coffee Fresh 3210 serie
De CF 3210 is een stijlvolle espresso koffieautomaat. Met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. De standaard configuratie van deze automaat is: verse bonen, cacao en topping. Door de gladde afwerking aan de binnen- en buitenzijde is deze automaat eenvoudig schoon te maken.

Strak design wordt gecombineerd met een eenvoudige bediening. De CF 3210 serie is vormgegeven met 8 gekleurde, LED verlichte, keuzetoetsen. Voor 7 heerlijke smaakvariaties én heet water voor thee of soep.

Deze CF 3210 kan eenvoudig bijgevuld worden, zonder de deur van de automaat te openen. De automaat beschikt over een van buiten uitneembare lekbak met optische lekbaksensor. Bovendien is de lekbak uitgerust met golfbrekers om morsen te voorkomen. De CF 3210 serie heeft een extra grote afvalbak en een makkelijk te activeren spoelprogramma.
Kenmerken
  • Overzichtelijk toetsen
  • 7 variatie mogelijkheden
  • Eenvoudig bij te vullen
  • Uitneembare lekbak met optische lekbaksensor
  • Grote afvalcapaciteit
  • Opklapbaar koprooster

Ontdek onze heerlijke CF espresso bonen

Een smaakvolle espresso uit deze koffieautomaat begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen. Wij bieden u een ruime keuze uit koffiemelanges gecertificeerd met een UTZ keurmerk. Daarnaast hebben wij een aantal soorten met het Max Havelaar fairtrade keurmerk.

Specificaties

Afmetingen automaat (hxbxd)
625 x 305 x 430 mm
Koffie bonen
3,1 liter
Topping
1,6 liter
Cacao
1,6 liter
Watertank handwater
4,0 liter
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 1,5 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)