Lattini

Het geheim achter echt lekkere koffie op kantoor is eigenlijk heel simpel: Een goede koffieboon natuurlijk! Een goede koffieboon is de basis van je kopje koffie. Maar dat is niet het enige. Ook de koffiemachine speelt een belangrijke rol. De LATTINI brengt kwaliteit en technische perfectie samen met als resultaat een heerlijk kopje koffie.

Wil je jouw medewerkers en klanten meer schenken dan een lekker kopje koffie? Dan is de LATTINI dé koffiemachine voor jouw bedrijf. Een heerlijke cappuccino, latte macchiato of andere koffievariatie met verse melk, het kan allemaal. Het hoogwaardige melkopschuimsysteem garandeert heerlijk melkschuim van barista kwaliteit.
Kenmerken
  • Overzichtelijk 7,1" full colour touchscreen
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • 2 kopjes koffie tegelijk zetten
  • Compacte koffiemachine met verse melk
  • Hoogwaardig melkopschuimsysteem
  • Keramische maalschijven

Ontdek onze heerlijke CF espresso bonen

Een smaakvolle espresso uit deze koffieautomaat begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen. Wij bieden u een ruime keuze uit koffiemelanges gecertificeerd met een Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast hebben wij een aantal soorten met het Fairtrade keurmerk.

Elegant full colour touchscreen

Het intuïtieve 7,1-inch full colour touchscreen geeft op elegante wijze het overzichtelijke menu weer. De koffieautomaat heeft daarnaast visuele aantrekkingskracht door de moderne black-and- white look. Door het elegante design en het compacte formaat van de LATTINI past deze in elke ruimte, van koffiehoek tot wachtkamer.

Individuele instellingen

De interface van de LATTINI is zeer gebruiksvriendelijk. Met één druk op de knop kan je kiezen voor een enkele of dubbele kop koffie, cappuccino of één van de andere koffievariaties. De LATTINI is voorzien van een speciale personalisatie optie waarmee je voorgeprogrammeerde keuzes kunt instellen. Met behulp van een specifieke code kun je een eigen, ingesteld, kopje koffie krijgen.

Koffie iconen

Het touchscreen van de LATTINI zorgt voor een duidelijke hand-oog coördinatie door gebruik te maken van een combinatie van zowel tekst als koffie iconen. Het scherm maakt de bediening ook voor nieuwe gebruikers uitermate eenvoudig en volledig intuïtief.
Elegant full colour touchscreen
zeer hoge kwaliteit espresso

In-cup quality

Kies je voor de LATTINI dan kies je een zeer stijlvolle koffiemachine voorzien van een uniek zetsysteem dat garant staat voor een zeer hoge kwaliteit espresso.

Keramische maalschijven

Keramische maalschijven garanderen telkens weer het accuraat vermalen van de koffiebonen in de gewenste maalgraad voor de optimale smaak van de koffiespecialiteiten. Keramiek zorgt tevens voor maximale geluidsreductie. Het water met de juiste temperatuur gaat onder 9 bar druk door de gemalen koffie, wat resulteert in een perfecte in-cup quality met mooie crèma-laag en body.

Dubbel waterpompsysteem

De LATTINI is uitgerust met een innovatief dubbel waterpompsysteem. Voorziet in efficiënte bereiding van dranken en verkleint de wachttijd tot een minimum. Constante heet waterproductie garandeert de beschikbaarheid van heerlijke koffieproducten.
Cappuccino van heerlijke verse melk

Cappuccino van heerlijke verse melk

Hoogwaardig melkopschuimsysteem met instelbare temperatuurregeling. De koelkast is voorzien van een volledig automatisch spoelprogramma. Gebruiksvriendelijk met compact melkschuim van barista kwaliteit.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en vooral lekkere koffie

Met de LATTINI haal je betrouwbaarheid, flexibiliteit en vooral lekkere koffie met verse melk in huis. Met keuze uit ons grote assortiment koffiebonen is er altijd een smaak die bij jouw bedrijf past. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren je graag over jouw koffievoorziening.

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Automatisch spoelprogramma
Eco stand
Verse melkkoeling
Dubbele kopfunctie

Capaciteit

 
Koffie bonen
3,0 liter (ca. 125 kopjes*)
Verse melk
1 liter, gekoelde voorraad 3 liter
 
*Op basis van een gemiddelde adviesdosering van 8 gram per kopje.

Afmetingen

 
Afmetingen automaat (hxbxd)
580 x 300 x 500 mm
Afmetingen koelkast (hxbxd)
460 x 220 x 510 mm
gewicht automaat
ca. 17,5 kg
gewicht koeling
ca. 16,3 kg

Reiniging

 
Instructievideo
Quick guide

Aansluitgegevens

 
Elektrische aansluiting automaat
230V; 50 Hz; 2,3 kW
Elektrische aansluiting koeling
230V; 50 Hz; 0,12 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)
Aansluitvoorwaarden
fancybox loading gif