Skip to content

elke dag de beste koffie op kantoor

Jouw expert voor zakelijke koffiemachines

Al meer dan 50 jaar voorzien wij de zakelijke markt van de beste koffiemachines. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van bedrijven vanaf 50 medewerkers.

Koffiemachine voor je bedrijf

Een goede koffiemachine op kantoor is essentieel voor een prettige werksfeer.

Bij Coffee Fresh begrijpen we dat de keuze voor de juiste koffiemachine een uitdaging kan zijn, gezien het uitgebreide aanbod.

Daarom bieden wij een breed assortiment aan koffiemachines voor bedrijven van alle groottes, zodat je altijd de perfecte oplossing vindt.

Bekijk onze beoordelingen

Wat klanten van ons vinden

Zeer fijn bedrijf om mee te werken. Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.

Solide Bouw & Adviesgroep B.V., Bunschoten-Spakenburg

Goede producten, erg klantvriendelijke contactpersonen en snelle reacties/acties als het nodig is.

STOER,

Weinig tot geen storingen aan de machines. En in een voorkomend geval een snelle service. Levering producten loopt volgens afspraak. De bewoners, gasten en personeel zijn zeer tevreden over de smaak van de verschillende koffiesoorten.

WZC St. Joseph, WZC St. Joseph

Alle beoordelingen bekijken

Duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. Met ons programma Close Future zetten we ons in voor een duurzame toekomst.

Dit programma focust op vijf pijlers: klimaat en energie, gezondheid en samenleving, mobiliteit en service, automaten en assortiment, en afvalbeheersing.

We bieden een volledig duurzaam assortiment koffie, thee en gerelateerde producten, evenals unieke recyclingopties voor koffiedrab en bekers.

We geloven dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bijdraagt aan een betere wereld en zetten ons actief in voor sociale initiatieven, waaronder het promoten van de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waarom koffiemachines van Coffee Fresh?

Geen investering

Het kopen van een zakelijke koffiemachine kan een grote uitgave zijn. Bij Coffee Fresh bieden we de mogelijkheid om een koffiemachine te huren, wat betekent dat je geen grote initiële investering hoeft te doen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor je financiële flexibiliteit behoudt en toch kunt genieten van hoogwaardige koffievoorzieningen.

Snelle service

Een defecte koffiemachine is het laatste wat je wilt op een drukke werkdag. Daarom garanderen wij een snelle service. Met onze landelijke dekking en meerdere servicepunten kunnen we binnen 8 uur ter plaatse zijn om storingen te verhelpen. Voor bedrijven die nog snellere service nodig hebben, bieden we zelfs een optie voor een 4-uursservice. Zo ben je altijd verzekerd van heerlijke koffie, zonder onderbrekingen.

All-in onderhoud

Onderhoud van je koffiemachine is cruciaal voor een consistente kwaliteit. Onze monteurs komen regelmatig langs voor preventief onderhoud. Hierbij worden essentiële onderdelen, zoals het waterfilter, de boiler en ventielen, gecontroleerd en indien nodig vervangen. Hierdoor blijft je koffiemachine in optimale conditie en voorkom je problemen door achterstallig onderhoud.

Ruime keuze in koffiemachines

Of je nu een klein kantoor hebt of een groot bedrijf, wij hebben de perfecte koffiemachine voor jouw behoeften. Van compacte machines tot geavanceerde modellen voor grotere kantoren, ons assortiment is uitgebreid en gevarieerd. Hierdoor kunnen we voldoen aan de specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf.

Passie voor koffie

Onze experts hebben een passie voor koffie en delen deze graag met jou. We helpen je bij het maken van de beste keuze, waarbij niet alleen de technische specificaties maar ook de smaakbeleving van je medewerkers centraal staat. Want koffie is meer dan een drankje; het is een ervaring.

Wil je meer weten over onze koffiemachines of een offerte aanvragen?

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een uitgebreide koffievoorziening, wij staan klaar om je te ontzorgen op een persoonlijke en professionele manier.

Zij gingen je voor