Skip to content
Nieuws

Coffee Fresh is MVO Nederland Partner

25 april 2016
2 minuten lezen
Nieuws

Coffee Fresh is vanaf 2016 officieel aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland draagt Coffee Fresh, zowel intern als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij streven wij naar een balans tussen people, planet en profit.

Met de ondertekening van het manifest van MVO Nederland onderschrijft Coffee Fresh o.a. de volgende uitgangspunten:

  • Bij alle bedrijfsbeslissingen streven wij naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit.
  • Wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doen wij door o.a. de milieubelasting, het energiegebruik en de CO2-uitstoot zo veel als kan te reduceren, en waar mogelijk volledig schoon te produceren.
  • Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van onze medewerkers. En wij streven in onze personeelssamenstelling naar diversiteit in geslacht, herkomst, cultuur en leeftijd. Wij creëren kansen voor groepen die het op de arbeidsmarkt moeilijk hebben.
  • Wij letten bij het inkopen van producten en diensten sterk op de sociale en milieuaspecten die bij de productie, het transport en het gebruik een belangrijke rol spelen en maken daarover afspraken met onze leveranciers en afnemers.
  • Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen op het gebied van duurzame producten en diensten.

MVO Nederland

MVO Nederland is dé nationale kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert, stimuleert en ondersteunt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zij streven ernaar dat alle ondernemers in ons land MVO als dé standaard gaan beschouwen voor ondernemen in de 21e eeuw. Als partner van MVO Nederland ondersteunt Coffee Fresh deze ambitie en zijn wij bereid hieraan zowel binnen Coffee Fresh als extern actief bij te dragen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar wij al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Voor nu en voor de toekomst, want MVO is nooit “af”.

Coffee Fresh is MVO Nederland partner

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk