Skip to content
Blog

Is het een feit of een fabel dat een koffiemachine huren duurder is dan kopen?

16 april 2019
2 minuten lezen
Kennis over koffie

Wij horen regelmatig dat klanten een koffiemachine liever willen kopen dan huren. Toch raden wij aan om een koffiemachine te huren. Want het is absoluut een fabel dat huren duurder is dan kopen.

Je bent minder geld kwijt

Fabel

Ongeveer 90% van onze klanten huurt een koffiemachine. Je vraagt je misschien af waarom, maar het antwoord is simpel. Je bent goedkoper uit. Toch denken sommige inkopers dat het kopen van een koffiemachine beter is voor de portemonnee. Maar bij ons is in alle gevallen het huren van een koffiemachine een betere optie. Huren is duurder, dat is een fabel!

Geld besparen op de koffie

Hoe zit dat dan?

Bij het kopen van een koffiemachine ben je in één keer een flinke klap geld kwijt. Daarnaast betaal je per maand voor een onderhoudscontract. Als je een koffiemachine huurt hoef je zelf geen investering te doen, die doen wij. Daarnaast zit het onderhoud bij de huurprijs in, dit scheelt al gauw enkele euro’s tot tientjes per maand.

Blije koffiedrinker

Huren heeft nog meer voordelen

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten. Je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons kan verwachten en wij kennen je organisatie. Wij kunnen op deze manier een samenwerking aangaan met korte lijnen en wij kunnen snel schakelen. Is er iets aan de hand of heb je een vraag over de koffie, dan kan je altijd bij het team van accountmanagers terecht. Wij vinden daarin transparantie heel belangrijk, geen gedoe en gewoon goede koffie!

Vraag informatie aan

Nieuwsgierig naar het huren van een koffiemachine?

Onze accountmanagers kunnen je precies de voordelen van het huren van een koffiemachine voor op het werk uitleggen. Zij laten je graag zien wat je bespaart als je kiest voor huur in plaats van koop. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk