Kan ik online koffie thee en andere producten bestellen?

Mocht jouw vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Ja, u kunt bij ons direct producten bestellen in onze webshop. De webshop heeft een groot aantal voordelen.

U vindt er:
  • uitgebreide productinformatie;
  • uw eerder geplaatste orders;
  • inzage in uw klantenaccount.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om uw bestelling telefonisch te plaatsen.

Inloggen in de webshop

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in (hoofdletter gevoelig!) om in te loggen en uw bestelling te plaatsen.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Natuurlijk is en blijft het ook mogelijk om uw bestelling tijdens kantooruren telefonisch te plaatsen.

Welke producten kan je bij Coffee Fresh kopen?

Naast onze automaat gerelateerde producten, zoals koffie, thee, topping en cacao hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Wij zeggen niet voor niets dat wij een totaalleverancier zijn op het gebied van het facilitaire pakket.

Alles voor in de automaat

Naast onze Coffee Fresh koffie hebben wij ook een uitgebreid A-merken assortiment. Denk hierbij aan onze Nescafé Alegria melanges of Douwe Egberts Liquid koffie / Cafitesse. Daarnaast heeft Coffee Fresh thee van Pickwick, Piramide, Lipton, en Melange d'Or in verschillende melanges en verpakkingen. Wij hebben verschillende merken cacao, zoals Coffee Fresh, NESCAFÉ en Douwe Egberts. Ook hebben wij een aantal merken topping en creamer voor in de automaat.

Alles voor om de automaat

Natuurlijk mogen suikersticks, zoetjes, koffiemelk, creamersticks en melkcups van Friesche Vlag, MelkUnie of ons eigen CF label niet ontbreken. Om het kopje koffie of thee helemaal compleet te maken serveert u er natuurlijk een lekker koekje bij. Wij hebben een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes.

Alles voor om de koffie

Wij hebben veel verschillende automatenbekers, papierenbekers en cup houders. Wij hebben ook divers glaswerk- en porseleinservies in huis met ons logo. Daarnaast kunnen wij u voorzien van praktische kannen en thermoskannen, ideaal voor vergaderingen, besprekingen en andere bijeenkomsten.

Alles voor een tussendoortje of een feestje

Wij hebben ook alles om je medewerkers te voorzien van een lekker tussendoortje, zoals Cup-a-Soup en Knorr sachets, drinkbouillon en Cup-a-Soup voor in de soepautomaat. Naast warme dranken hebben wij ook verschillende soorten frisdranken. Wij hebben zelfs bier en wijn in ons assortiment, ideaal voor de bedrijfsborrel of ander feestje.

Alles voor een schone koffiehoek

Om uw bedrijf netjes te verzorgen hebben wij een breed aanbod aan hygiëne producten en schoonmaakartikelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Ajax, Sorbo, Sun, Cif, Andy, Palmolive en nog veel meer. Wij hebben ook een groot aanbod aan papierwaren in allerlei soorten en maten, zoals: handdoekpapier, toiletpapier, servetten en keukenrollen.

Meer informatie

Wil je informatie over ons productassortiment? Of heb je een andere vraag? Dan kun je contact opnemen met één van onze medewerkers.

Wat is het CF label?

Met onze compleet vernieuwde lijn Coffee Fresh producten kunnen wij elke onderneming voorzien van de beste kop koffie op de werkvloer. Dit noemen wij ons CF label, je kan hierbij denken aan koffie, topping, melk, suiker, thee en cacao. Maar ook aan schoonmaakmiddelen en accessoires zoals opbergblikken en dispensers.

Waaruit bestaat het CF label?

Het CF label is een compleet assortiment met producten om de koffiehoek netjes in te richten. Want heb je wel eens gedacht aan een dispenser met suikersticks of melksticks voor naast de automaat? En wat dacht je van een tafeldispenser met alle noodzakelijke ingrediënten voor bij de koffie? Of de suiker en melksticks in een mooi Coffee Fresh blik? Maar ook hebben wij CF schoonmaakmiddelen om je koffiehoek hygiënisch schoon te houden.
fancybox loading gif