Skip to content

MVO is voor ons geen loze kreet

Waarde toevoegen

 Wij willen onze kennis en ons beleid zichtbaar maken en delen.

"Wij vinden dat wij onze kennis over duurzaamheid niet voor ons zelf moeten houden. Wij willen onze kennis en ons beleid zichtbaar maken en delen. Wij nemen een adviserende rol omtrent duurzame koffievoorzieningen en delen onze kennis graag online en offline."

MVO jaarverslag

Om in kaart te hebben wat wij doen aan duurzaamheid en waar wij kunnen verbeteren, hebben wij een maatschappelijk jaarverslag opgesteld. In dit verslag, over het jaar 2022, geven wij aan wat onze doelstellingen zijn en wat wij doen om deze te behalen, zodat wij vervolgens ook kunnen bepalen of doelstellingen behaald zijn en waar onze verbeterpunten liggen.

BEKIJK HET JAARVERSLAG

MVO Nederland partner

Coffee Fresh is vanaf 2016 officieel aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland draagt Coffee Fresh, zowel intern als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij streven wij naar een balans tussen people, planet en profit.

LEES MEER OVER MVO NEDERLAND

Certificeringen

Van ISO 9001 tot SKAL biologisch en van Fairtrade tot de Prestatieladder Socialer Ondernemen, wij hebben veel certificaten die wij met trots aan iedereen presenteren. De certificaten laten stuk voor stuk zien dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Dit geeft jou als klant de garantie dat onze kwaliteit en bedrijfsprocessen zijn getoetst door een onafhankelijke organisatie. En daarmee voldoen aan de gestelde eisen.

BEKIJK ONZE CERTIFICATEN

ISO-certificering

Coffee Fresh beschikt over het certificaat ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Wij voldoen hiermee aan de norm voor kwaliteitsmanagement. Juist omdat wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen borgen wij deze kwaliteitsdoelstellingen. In de praktijk houdt dit in dat we dagelijks bezig zijn met het verbeteren van diensten en producten, zowel intern als naar onze klanten.

BEKIJK ISO9001:2015 CERTIFICAAT
BEKIJK ISO14001:2015 CERTIFICAAT

Toewerken naar ISO 26000

Wij werken hard aan het verduurzamen van onze organisatie. Daarom werken wij toe naar de standaarden van de ISO 26000, dit is een internationale richtlijn voor het implementeren van MVO in een organisatie. Met deze omvangrijke richtlijn kunnen wij aan de slag om MVO binnen Coffee Fresh naar een hoger niveau te tillen.

Hoogste trede op de PSO ladder

Wij staan op de hoogste trede (3) op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn we heel blij mee! Dit betekent dat wij op duurzame wijze een maximale bijdrage leveren op het gebied van sociaal ondernemen. Wij bieden werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij werken bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen of nastreven.

Kennis delen

Coffee Fresh adviseert en ondersteunt haar klanten op het gebied van een duurzame koffievoorziening. Wij delen actief onze kennis omtrent het verduurzamen van de koffievoorziening. Wij hebben een actieve rol om onze klanten te helpen bij het maken van duurzame facilitaire keuzes.

BEKIJK ONS BLOG

De bouwstenen van Close Future

De basis van Close Future zijn onze MVO-pijlers, dit zijn de bouwstenen van onze duurzame strategie. Naast onze MVO-pijlers willen wij door middel van kennis delen en teruggeven bijdragen aan een duurzame samenleving.

Bekijk de 5 MVO-pijlers

Waarde toevoegen

De basis van Close Future zijn onze MVO-pijlers, maar er is meer. Wij vinden dat wij onze kennis over duurzaamheid niet voor ons zelf moeten houden. Wij willen onze kennis en ons beleid zichtbaar maken en delen. Wij nemen een adviserende rol in omtrent duurzame koffievoorzieningen en delen onze kennis graag online en offline.

LEES MEER OVER WAARDE TOEVOEGEN

Teruggeven, Coffee Fresh Foundation

Met de Coffee Fresh Foundation willen wij bijdragen aan een betere wereld door het steunen van duurzame initiatieven en projecten. Wij vinden dat duurzaamheid bij jezelf begint, de toekomst dichterbij is dan je denkt! Daarom dragen wij een deel van onze omzet af aan de Coffee Fresh Foundation om hiermee duurzame initiatieven en projecten te kunnen steunen.

LEES MEER OVER DE COFFEE FRESH FOUNDATION

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk