Blog

In onze blog lees je interessante artikelen over koffie, onze organisatie en onze mensen.

Alles wat je moet weten over Coffee Fresh

07 april 2020

Wat maakt Coffee Fresh uniek? Waar zitten onze vestigingen eigenlijk? Wat doen wij op het gebied van duurzaamheid? Vandaag vertellen wij je alles wat je moet weten over Coffee Fresh!

5 vragen aan HRM

31 maart 2020

Maaike Wortman, onze human resource manager is niet meer weg te denken. Vandaag stel ik haar 5 vragen over haar functie. Hier lees je de antwoorden.

Vandaag haal ik koffie voor André

24 maart 2020

Collega André werkt al jaren voor Coffee Fresh. In 2005 kreeg hij helaas de diagnose MS, dat was een schok. Tijd voor een persoonlijk gesprek!

Wat is de beste zetmethode voor koffie op het werk?

17 maart 2020

De beste zetmethoden voor koffie op het werk zijn: espressobonen, freshbrew en instant. Wij leggen dit graag verder uit.

Een blik op het verleden en heden: koffie en thee

10 maart 2020

Wij kijken vaak vooruit naar de toekomst, maar soms is het leuk om eens naar het verleden te kijken. En dan met name naar de koffie- en theegeschiedenis.

Op de koffie bij het Meander College

03 maart 2020

Het Meander College is een Zwolse school voor mavo, havo en atheneum. Ik ga op de koffie bij het Meander College en ontdek hoe deze school niet zonder koffie kan.

5 vragen aan accountmanagers binnendienst

25 februari 2020

De accountmanagers binnendienst zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zij staan onze klanten telefonisch te woord.