Skip to content
Nieuws

Coffee Fresh behaalt Trede 3 op de PSO-prestatieladder

27 maart 2019
2 minuten lezen
Nieuws

Met trots mogen wij zeggen dat wij Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hebben bereikt. Wij zijn blij met dit fantastische resultaat. Wij zetten ons al jarenlang in voor goede werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociaal ondernemerschap is nu officieel erkend met een PSO-certificaat.

Trots op het behalen van de PSO ladder

Wat is PSO?

PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument én keurmerk van TNO, dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Coffee Fresh op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving. Onze organisatie staat op de PSO-Prestatieladder op Trede 3. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

PSO ladder, prestatieladder sociaal ondernemen

Het behaalde certificaat

Het certificaat dat we hebben ontvangen heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Uiteraard streven we ernaar om in Trede 3 te blijven door ons te blijven inzetten voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie en zowel onszelf, als onze leveranciers, te stimuleren om sociaal te ondernemen.

BEKIJK ONZE ANDERE CERTIFICERINGEN

Certificering PSO

Inclusief werkgeverschap

Het doel van PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving.

LEES MEER OVER SOCIAAL ONDERNEMEN

PSO ladder, prestatieladder sociaal ondernemen

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk