5 redenen waarom wij onze klanten graag uitnodigen in onze showroom

    18 juli 2017
    2 minuten leestijd

Naast het feit dat wij het heel gezellig vinden om een kopje koffie te drinken met onze klanten, weten wij dat een bezoek aan onze showroom het verschil kan maken. Wij vertellen je graag 5 redenen waarom het een goed idee is om onze showroom te bezoeken.

1. koffie proeven

Een van de belangrijkste redenen om naar onze showroom te komen is om koffie te proeven. Wij hebben vele soorten en smaken, dus voor ieder wat wils. In onze showroom kunnen wij je advies geven en verschillende smaken laten proeven om zo te kijken wat het beste past bij de organisatie. Naast koffie kunnen wij ook cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s of andere variaties laten proeven. Zo kun je alleen of wellicht met een aantal collega’s tot een goede keuze komen.

2. koffieautomaten proberen

Naast de smaak van de koffie is de koffieautomaat natuurlijk erg belangrijk. In onze showroom tonen wij verschillende modellen om te bekijken en te testen. Ook kunnen wij uitleggen hoe de verschillende automaten werken en je informeren over de schoonmaak van de koffieautomaten. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van onze koffieautomaten en is de keuze voor een nieuwe koffievoorziening gemakkelijker.

3. ontdek Coffee Fresh

Wij laten je graag onze collega's zien bij Coffee Fresh. Op onze website kan je een kijkje nemen in het smoelenboek, maar bij ons op locatie kan je de medewerkers ook echt ontmoeten. Kom je een kopje koffie drinken op ons hoofdkantoor dan is zelfs een rondleiding mogelijk. Zo leer je Coffee Fresh pas echt kennen!

Ontdek Coffee Fresh en haar medewerkers, waaronder Johnny Fresh
Coffee Fresh assortiment

4. beeld van assortiment

In onze showroom laten wij ook graag ons productassortiment zien. Wij zeggen niet voor niets een totaalleverancier te zijn voor het gehele facilitaire concept. Onze accountmanagers vertellen hier graag meer over.

5. totaal vernieuwd

Onze showroom in Drempt is volledig gerestyled. Wij hopen u in onze sfeervolle showroom te informeren maar ook vooral te inspireren als het gaat om koffie! Daarom hier een sneakpreview van onze vernieuwde showroom.

Vernieuwde Coffee Fresh showroom in Drempt
Nieuwsgierig geworden naar onze showroom, dan nodigen wij je van harte uit om een kop koffie te komen drinken!