Wat is een espresso choc?

Wat is een espresso choc en waar kan ik dit krijgen? Ontdek het hier en leer alles wat je moet weten over deze verrassende koffievariatie.

Wat is een espresso choc?

Espresso choc is een espresso met cacao en melkschuim. Er ontstaat hierdoor een heerlijk volle, zoetige espresso met een romige afdronk door de cacao en het melkschuim. Deze zoete koffievariatie is perfect voor mensen die houden van cafeïne, maar minder gek zijn op de bittere smaak van espresso.

espresso choc
espresso choc

Waar kan ik een espresso choc krijgen?

Deze koffie variatie staat op weinig menukaarten in de horeca. De espresso choc is echter wel vaak te vinden in de koffieautomaat op het werk. De espresso choc is namelijk perfect voor een lange werkdag, de cafeïne van de espresso en de suiker in de cacao zorgen voor een boost zodat je er weer even tegenaan kan.

Is er een koffievariatie die op de espresso choc lijkt?

Mocht de espresso choc niet op het scherm van de koffieautomaat op het werk staan, niet getreurd. Het kan maar zo dat er een alternatief op staat, bijvoorbeeld de koffie choc. Dit is bijna hetzelfde als een espresso choc, behalve dat de koffie choc gemaakt is met een kop koffie in plaats van espresso. Andere mogelijkheden zijn een cappuccino speciaal of een café mocca.

koffie choc
epsresso choc proberen

Waarom een espresso choc proberen?

Het is geen geheim dat koffie en chocolade een hemelse mix vormen. Ze versterken elkaars unieke eigenschappen. Daarom is een espresso choc het proberen waard.
fancybox loading gif