Wat is een koffie choc?

Wat is koffie choc en waar kan je dit krijgen? Ontdek het hier en leer alles wat je moet weten over deze verrassende koffievariatie.

Wat is een koffie choc?

Hou je van koffie en van zoet? Dan is dit de koffievariatie voor jou. Koffie choc is namelijk een koffie met cacao en melkschuim. Hierdoor ontstaat een heerlijke zoete chocodrank met een lichte smaak van koffie. Een heerlijk volle, zoetige smaak met een romige afdronk door de cacao en het melkschuim.

koffie choc
koffie choc

Waar kan ik een koffie choc krijgen?

Deze koffie variatie staat op weinig menukaarten in de horeca. De koffie choc is echter wel vaak te vinden in de koffieautomaat op het werk. De koffie choc is namelijk perfect voor een lange werkdag, de cafeïne van de koffie en de suiker in de cacao zorgen voor een boost zodat je er weer even tegenaan kan.

Is er een koffievariatie die op de koffie choc lijkt?

Mocht de koffie choc niet op het scherm van de koffieautomaat op het werk staan, niet getreurd. Het kan maar zo dat er een alternatief op staat, bijvoorbeeld de espresso choc. Dit is bijna hetzelfde als een koffie choc, behalve dat de espresso choc gemaakt is met een espresso in plaats van een kop koffie. Andere mogelijkheden zijn een cappuccino speciaal of een café mocca.

koffie choc
koffie choc proberen

Waarom een koffie choc proberen?

Het is geen geheim dat koffie en chocolade een hemelse mix vormen. Ze versterken elkaars unieke eigenschappen. Daarom is een koffie choc het proberen waard.
fancybox loading gif