Bekerrecycling, een simpele stap richting een duurzame wereld!

    11 april 2019
    2 minuten leestijd

Wij werken al jaren aan het verduurzamen van onze organisatie. Wij willen het voor onze klanten graag makkelijker maken hetzelfde te doen. Daarom introduceren wij Close Future bekerrecycling, het bekerrecyclingconcept voor kartonnen koffiebekers.
Close Future logo

Close Future, wat is dat?

Om ons duurzaamheidsbeleid uit te dragen en tastbaar te maken hebben wij alle duurzame activiteiten gebundeld onder de naam Close Future. Want de toekomst is dichterbij dan je denkt. Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en, voor zowel onze klanten als medewerkers, duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Close Future bekerrecycling

Wij hoeven je vast niet uit te leggen dat recyclen goed is voor het milieu. Het recyclen van wegwerpbekers is een duurzame oplossing voor een veel voorkomend probleem. Daarom introduceren wij Close Future bekerrecycling, de duurzame oplossing voor het recyclen van Close Future bekers of Close Future bio bekers.
Close future bekers
houten roerstaafjesHoe werkt het?

Als je kiest voor Close Future bekers, dan maak je een duurzame keuze. De bekers worden in je organisatie, hopelijk meerdere malen, gebruikt en vervolgens in gezameld. Na de inzameling worden de dozen met bekers opgehaald en specialistisch verwerkt tot grondstof voor bijvoorbeeld hygiënepapier. Kies je voor de Close Future bio beker dan worden de bekers na inzameling vergist tot biogas en compost.

Waarom onze koffiebekers recyclen?

Wij geven je graag een aantal redenen om te kiezen voor het recyclen van onze kartonnen bekers:
  • Bespaar op het restafval.
  • Elke verkochte doos bekers levert 1 euro op voor de CF foundation.
  • Stimuleer duurzaamheid op de werkvloer.
  • Voeg waarde toe aan het duurzame imago van je organisatie.
  • Maak duurzaamheid en circulaire economie tastbaarder voor medewerkers en/of klanten.
cf bekers

Stap nu over

Heb je al kartonnen koffiebekers van Coffee Fresh? Dan is het heel makkelijk om over te stappen. Je blijft gebruik maken van onze bekende blauwe of groene kartonnen koffiebeker, alleen de doos, de inhoud van de doos en de naam van de bekers zijn anders. Onze experts vertellen er graag over, neem direct contact op en stap vandaag nog over.

Nog geen kartonnen bekers?

Gebruik je op dit moment andere bekers? Dat is geen probleem. Elk bedrijf heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om de keuze voor bekers of een porseleinen servies. Welk type beker het minst milieubelastend is, blijft afhankelijk van de bedrijfssituatie. Wij denken graag mee als het gaat om de keuze van bekers en bieden je graag meer informatie over onze bekers en de recycling hiervan.
bekerrecycling en porselein