Skip to content

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Close Future

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Echt impact maken

"Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!"

MVO pijlers van Coffee Fresh

De basis van Close Future zijn onze MVO-pijlers, dit zijn de bouwstenen van onze duurzame strategie. Aan deze pijlers hebben wij thema’s gekoppeld, inclusief prestatie indicatoren waarmee de voortgang wordt gemeten.

BEKIJK DE MVO PIJLERS

SDG’s

De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties bestaan uit 17 doelen die in 2030 de wereld een betere plek moeten maken. Al sinds 2018 koppelen wij ons beleid en bedrijfsvoering aan de SDG’s. Wij hebben gekozen voor tien SDG’s die het meeste aansluiten op ons duurzaamheidsbeleid Close Future.

Duurzame koffiehoek

Wij bieden je een compleet pakket, van een energiezuinige koffieautomaat tot aan aanverwante duurzame producten. Kies je voor een Close Future koffiecorner dan weet je zeker dat je snel en gemakkelijk een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst!

BEKIJK DE DUURZAME KOFFIEHOEK

Sociale impact

Een samenleving waarin iedereen telt, waarin ieder individu een waardevol leven kan leiden. Dat klinkt vanzelfsprekend. Maar voor een grote groep mensen gaat dat niet vanzelf. Wij zetten ons dagelijks in voor sociale impact.

MVO jaarverslag

Om in kaart te hebben wat wij doen aan duurzaamheid en waar wij kunnen verbeteren, hebben wij een maatschappelijk jaarverslag opgesteld. In dit verslag, over het jaar 2022, geven wij aan wat onze doelstellingen zijn en wat wij doen om deze te behalen, zodat wij vervolgens ook kunnen bepalen of doelstellingen behaald zijn en waar onze verbeterpunten liggen.

BEKIJK HET JAARVERSLAG 2022

Certificaten

ISO 9001 tot SKAL biologisch en van Fairtrade tot de Prestatieladder Socialer Ondernemen, wij hebben veel certificaten die wij met trots aan iedereen presenteren.

De certificaten laten stuk voor stuk zien dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Dit geeft jou als klant de garantie dat onze kwaliteit en bedrijfsprocessen zijn getoetst door een onafhankelijke organisatie. En daarmee voldoen aan de gestelde eisen.

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk