Skip to content
Blog

Op zoek naar een luxe koffieautomaat met verse melk?

26 januari 2021
4 minuten lezen
Kennis over koffie

Voor inkopers en facilitair managers is de zoektocht naar de perfecte koffiemachine op het werk niet altijd even gemakkelijk. Met veel aanbieders en nog veel meer koffiemachines is de keuze vaak niet snel gemaakt. Wij helpen je graag met deze zoektocht en geven je in dit blog informatie over luxe koffiemachines, met en zonder verse melk.

Het nieuwe werken

In 2020 is onze manier van werken helemaal veranderd. Thuiswerken was en is nog steeds een soort nieuw normaal. Maar meer en meer horen wij van werkend Nederland dat er behoefte is aan structuur, de werkplek en de sociale contacten op het werk. Natuurlijk mag daar een goede koffiemachine niet ontbreken. Met al dat thuiswerken moeten je medewerkers die lekkere cappuccino op kantoor missen. We zien ook dat als kantoormedewerkers even op kantoor zijn, ze dan ook even een extra kopje koffie drinken. Want niks is zo lekker als dat kopje koffie op het werk.

Koffie drinken tijdens het thuiswerken achter laptop op klein bureau koffiemachine

Til je koffievoorziening naar een hoger niveau

Om je medewerkers een hart onder de riem te steken en te laten zien dat je ze waardeert, kan je ervoor kiezen om als bedrijf de koffievoorziening naar een hoger niveau te tillen. De mogelijkheden op het gebied van een luxe koffiemachine zijn eindeloos. Of je nu wilt kiezen voor een koffiemachine met verse melk, of een automaat die ook chocolademelk biedt, wij hebben het allemaal.

Wat is een luxe koffiemachine?

De definitie van een luxe koffiemachine is voor iedereen anders. Waar de één al blij is dat er koffie en thee gedronken kan worden, wil een ander graag meer mogelijkheden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een cappuccino, latte macchiato of chocolademelk. Onze definitie van een luxe koffiemachine gaat nog een stapje verder. Met een luxe koffiemachine kan je koffievariaties zetten met verse melk.

Lekkere chocolademelk kiezen koffiemachine

Koffie met verse melk is een trend

Voor thuis is een koffiemachine met verse melk niet meer weg te denken. Maar ook op het werk wordt het maken van een cappuccino van verse melk steeds populairder. Er zijn ook steeds meer mogelijkheden qua type koffiemachines. Volautomatische koffiemachines van Franke met een volledig geautomatiseerd reinigingssysteem zijn dé absolute top. Maar ook onze Lattini geeft de koffiehoek een luxe uitstraling en laat je medewerkers genieten van heerlijke koffievariaties met verse melk.

Cappuccinoapparaat met melkopschuimer

In de volksmond worden het wel eens cappuccinoapparaten genoemd. Een cappuccinoapparaat met melkopschuimer heeft behalve opties voor koffie en espresso ook de mogelijkheid om een lekkere cappuccino met verse melk voor je te zetten. Om het koffiedrinkers op het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben dit soort koffiezetapparaten een melkkoeling en melkschuimsysteem. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen voor zijn of haar favoriete melkspecialiteit met een simpele druk op de knop. Met een cappuccinoapparaat op het werk geniet iedereen dus van de heerlijkste koffievariaties met verse melk.

Lattini touchscreen koffiemachine

Volautomatische barista op het werk

In de wereld van koffiemachines op het werk wordt een Franke FoamMaster beschouwd als dé top. Met het perfecte melkschuim en de eindeloze variatiemogelijkheden is de Franke koffiemachine de beste keus als je wilt gaan voor kwaliteit.

Franke FoamMaster koffiemachines garanderen keer op keer perfect melkschuim. Want deze koffiemachines zijn voorzien van een revolutionair melkschuimsysteem, waarmee voor elke variatie drankconsistentie, temperatuur en dikte van het melkschuim kunnen worden geprogrammeerd. Door deze eindeloze mogelijkheden is de Franke FoamMaster een unieke volautomatische barista op het werk.

Heerlijke cappuccino drinken uit een Franke koffiemachine

Is dit wat jullie zoeken?

Nu je weet wat een luxe koffiemachine is en wat de mogelijkheden zijn, rijst natuurlijk de vraag: Is een luxe koffiemachine met verse melk voor jouw bedrijf? Het antwoord op de vraag is afhankelijk van verschillende factoren. Want hoeveel kost een verse melk koffiemachine? En hoeveel schoonmaaktijd ben je hieraan kwijt? Past de koffiemachine wel in de koffiecorner? Allemaal vragen die wij voor je kunnen beantwoorden. Laat je adviseren door één van onze koffie-experts om er zeker van te zijn dat je de juiste koffiemachine kiest die past bij je wensen.

Koffie kopje op de hoek van een tafel koffiemachine

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk